diumenge, 25 de gener del 2015

Un any passa ràpid



Sembla ahir, però ens adonem que ja ha passat un any sencer. Hem menjat calçots, compartint les salses per veure a qui li havia quedat millor (un 10 per a totes); hem preparat una TRAG fantasma; els nostres fills han volat cap als campaments, arribant amb mig kilo d'ambient muntanyenc a les motxilles; hem vist com feien un saltet en la Festa del Pas (d'altres una grimpada, mare meva com han crescut!!!); ens hem retrobat de nou tots per donar un cop de mà on faci falta (es noten les absències i esperem que siguin "por baja transitoria, verdad Teresa y Jesús?") i preparar amb il·lusió renovada les sortides que uneixen les families amb l'essència de l'Agrupament. 


La Mussara

Aquest any vam anar a posar el pessebre a La Mussara. Per tal de fer venir el màxim nombre de gent, vam decidir fer dues rutes. El fred ens va acompanyar la primera part del recorregut, però a mida que anàvem baixant, el vent va desaparèixer i la sensació era més agradable.

El camí estava força mullat i amb molt fang, produït per les últimes pluges, cosa que va dificultar una mica més el descens. La part més tranquil·la fou la de la pista forestal, des d'on podíem observar les millors vistes, sobre tot les dels fredolics!!!. Finalment va tocar pujar, primer suaument i després amb tota la roba que sobrava a la cintura, a les motxilles o a les mans dels pares.

Camí vell de Vilaplana a la Mussara, camí de ferradura, revolt empedrat Serra de la Mussara, Muntanyes de Prades Vilaplana, Baix Camp, Tarragona
Camí de les Tosques

La celebració fou molt bonica. El treball de les branques va quedar reflectit en un pessebre vivent d'idees i valors que vam acabar creant mica en mica i amb els pares fent de cova!!
Els Caps van repartir la Llum de la Pau, que van anar a buscar a Tarragona uns dies abans, per compartir-la amb tots nosaltres i que la poguéssim fer arribar a les nostres cases i familiars.

Després d'omplir la panxa que ja feia rum-rum, vam donar-nos les mans per fer l'Hora dels Adéus, amb la que tancàvem un any ple d'amistats creades i d'altres refermades, de coneixements adquirits sobre nosaltres i els que ens envolten  i de ganes de tornar a veure'ns per seguir creixent com a persones. Fins a la propera!!!!