Caulendari


NOTICIES d'última hora   24 / 02 / 2015

Bon dia pares i mares, 
Us enviem aquest correu per informar-vos que ja tenim dia per fer la segona trobada del Kopacau.

Per aquelles famílies noves, us volem recordar que el Kopacau és el comitè de Pares i Mares del cau que ajuda i col·labora en preparar diverses activitats durant l’any. No hi ha nombre límit i tothom hi és benvingut; tant les famílies que porten anys i experiència com les noves que aporten noves idees i il·lusió.

Per aquest motiu us animem a tots i totes a assistir el pròxim dissabte 27 de febrer, a les 16h al cau. Us hi esperem!!


Moltes gràcies i fins dissabte,


NOTICIES d'última hora   23 / 11 / 2015

Bona nit pares i mares.

Us enviem aquest correu per convocar-vos a la segona trobada de Kopacau. Aquesta vegada ens trobarem dissabte 28 de novembre a les 16h al cau.

Per aquelles famílies noves, us recordem que el Kopacau és el comitè de Pares i Mares del cau que ajuda i col·labora en preparar diverses activitats durant l’any. No hi ha nombre límit i tothom hi és benvingut; tant les famílies que porten anys i experiència com les noves que aportes noves idees i il·lusió.


Moltes gràcies i fins dissabte.
Petit resum de la primera trobada    15 / 11 / 2015

En plena tarda de diumenge, vam formalitzar l’inici de trobades del Kopacau. L’assistència fou massiva, i fins i tot vam pensar en fer dos torns perquè tothom pogués seure. Finalment es va resoldre omplint-ho de cadires.

Com punt -1, la presentació davant la multitud, dels nous caps del Kopacau: Laura, Laura i Edu!!!!!

Com a punt 0, un dels millors que es recorden. Divertit, amè e interessant.

Vam fer una profunda revisió de la Festa del Pas, on el principal inconvenient que vam escoltar podia ser el lloc d'aparcament. Això vol dir que tota la resta fou de 10, tant la celebració, com el menjar i fins i tot l'Hora dels Adéus. També es va comentar la incidència dels exàmens en la baixa participació del cap de setmana.

Com punt fort de la trobada, la preparació del Pessebre. Degut a l'allau de alternatives rebudes, vam tenir molta feina per decidir-ho. Vam trobar un acord conjunt en plantejar la sortida a la Cartoixa d'Escaladei, fent un petit recorregut pels voltants.

Mentre preníem un magnífic cafè, van anar sortint més possibilitats, anècdotes, curiositats, coincidències, plantejaments, grups de feina per realitzar tant el punt 0 de la sortida, com el mateix itinerari, etc...

Tanquem la reunió, tot decidint fer una nova trobada, per el proper 28 de novembre, per tancar i acabar de decidir tots els temes, i donar l'oportunitat a la gent que no va poder venir a fer-ho, tot animant-vos a repetir o iniciar-vos en aquesta branca oberta a tothom.
No teniu cap mena d'obligació si veniu a provar un dia, però per experiència...... ENGANXA i molt!!!!

Moltes gràcies a tots els que veu venir, als que hi estigueu interessats i a tots els pares i mares de l'agrupament que formem el Kopacacu. 
Fins a la propera!!!!!