dimarts, 14 de maig del 2013

Trobada d'Agrupament

El passat mes d'Abril, el 20 i 21, vam tenir l'oportunitat de poder tornar al passat per partida triple. L'objectiu era passar un cap de setmana aprenent dels nostres fills i, a la vegada, gaudir i viure (o reviure) per dintre l'ambient d'una sortida del CAU.


Pati principal del Regne del Ben Enllà
En primer lloc, ens van transportar a l'Edat Mitjana, al Regne del Ben Enllà, on ens van donar la benvinguda uns monjos i vam haver de presentar-nos davant els reis, Ramón Berenguer IV i la seva muller Peronella, la princesa Violant d'Hongria i la resta de la cort, amb les nostres millors gales.
Clauer fet al taller de records

Durant tot el dissabte vam tenir l'oportunitat de tornar a ser quitxalla i compartir camí, bromes, jocs, rialles i tallers tots plegats. Fins i tot vam participar en uns jocs medievals després d'un sopar ple de color, música i sorpreses.

El diumenge vam ser transportats 15 anys enrere, a la creació de l'agrupament. Aquest redescobriment ens ha omplert el cor de valors, ens ha fet recordar el que ens han ensenyat i ens ha donat il·lusió de viure i compartir aquests moments amb els altres. Per acabar, res millor que un bon àpat i un trosset de pastis!!!!

15e Aniversari AEG Ben Enllà

Feliç Aniversari i moltes gràcies 
a tots els que han posat una pedra 
per fer d'aquest CAU 
una casa que podem gaudir tots!!!