divendres, 8 de novembre del 2013

Benvinguts a la Festa del Pas

Ja fa uns dies vam començar el nou any escolar, amb tot el moviment que comporta de retrobar els antics companys, afegir-ne de nous, canviar de classe i de mestres, noves lliçons i un munt de ganes d'aprendre...

Si bé dient això ens podíem referir als nostres fills, de fet estem parlant de nosaltres, els pares i mares que formem part de l'Agrupament. En realitat pot semblar que no hi som, que simplement acompanyem als petits (els grans ja fan via tot solets) fins a l'entrada del Cau i després els tornem a recollir, però ja ens em posat mans a la feina el passat 12 i 13 d'octubre en la Festa del Pas. La celebració va ser molt especial, tant per la quantitat de gent, com per l'ambient, com per l'eix d'animació i el lema d'aquest any. Moltes gràcies.


Nosaltres no hem canviat de camisa, com molts dels nostres fills aquest any, però estem igual d'il•lusionats de trobar de nou els companys que teníem i de donar la benvinguda als que arriben aquest any. Volem noves idees, sensacions, pensaments, accions, dubtes, rialles, solucions, iniciatives, suggeriments per tal de donar un cop de mà als Caps quan sigui necessari.

Us animem un any més a passar-hi una bona estona i compartir totes aquelles petites coses que ens fan ser més grans.