dissabte, 25 de gener del 2014

Celebració del Pessebre




Ja va quedant enrere, però la llum encara ens il·lumina quant hi pensem. Fa tot just un mes, vam anar plegats a fer la celebració del pessebre a la ermita de Sant Bartomeu de Fraguerau. 


Com a punt inicial, vam fer el Bon Dia, tots junts fent ocellets de paper sobre taules plenes d'una fina capa d'aigua congelada. Amb molta constància i perseveració, tots en vam tindre una, on vam posar la nostra "petita cosa" que podríem fer per als qui ens envoltant en el dia a dia.

Tot seguit vam prendre forces amb una xocolata calenta i l'entrepà i ens vam endinsar al bosc, amb les mans glaçades i tapats fins les orelles.
Les vistes de les Caldolles Fondes i del congost va ser espectacular. Animats per la conversa i el descobriment (o redescobriment) d'aquest meravellós paratge, vam anar fent camí cap a l'ermita.



Aquest any, el pessebre va ser una mica diferent. El resultat fou crear un PESSEBRE ple d'emocions, sentiments, sensacions i descobertes tretes d'aquell mateix camí que fem junts, grans i no tant grans, tot embolicat amb la il·lusió que teníem tots per compartir aquest dia i ben lligat amb l'esperit de la Llum de la Pau.


Tornant pel mateix camí, el fred es convertia en gana. Les històries es continuaven explicant diluïdes entre els arbres i les roques i amb el brogit del riu com a rerefons.  Un cop a taula, entre queixalada i queixalada i ben tapats pel fred, vam compartir una bona estona d'anècdotes i riures. Més tard, amb l'Hora dels Adéus, el cercle format es va anar desfent, com diu la cançó, per fer-lo més gran la propera vegada. Us hi esperem a tots!!!!!